Retourneren

Retourneerbeleid

Ben je toch niet tevreden met je bestelling, dan heb je uiteraard de mogelijkheid om je bestelling, of een deel van je bestelling, te retourneren. Je kunt de artikelen retourneren binnen 14 dagen. Deze termijn gaat in op de dag van ontvangst van het product door de consument. Artikelen dienen in hun oorspronkelijke, of in soortgelijke verpakking geretourneerd te worden. Bij het retourneren van een kalender is het van belang dat deze nog in plastic geseald is. Kalenders die al uitgepakt zijn kunnen we helaas niet retour nemen.


Retourformulier

Om jouw retour zo snel mogelijk te verwerken verzoeken wij jou om onderstaand retourformulier uit te printen, in te vullen en bij jouw retour in te stoppen. 


Retourformulier downloaden

Retourtermijn

De artikelen die geretourneerd worden, dienen binnen het termijn van 14 dagen in goede orde door ons ontvangen te zijn. Indien de artikelen te laat bij ons binnenkomen of niet aan de eisen voldoen, zoals vermeld in de algemene voorwaarden, dan hebben we het recht de geretourneerde artikelen te weigeren. Het recht op terugbetaling komt dan te vervallen.

Let op: Artikelen dienen in hun oorspronkelijke, of in soortgelijke verpakking geretourneerd te worden zodat het item in goede staat bij ons retour komt.


Als je de artikelen retour stuurt mag dit naar het volgende adres: Stromarkt 3, 7411PJ Deventer. Kosten voor een retourzending zijn altijd voor eigen rekening.

Het reeds betaalde bedrag ontvangt de consument zo spoedig mogelijk, doch uiterlijk binnen 10 werkdagen retour.