Relatie- of personeelsgeschenk


Boerinnen Kalender

De achtste editie van de populaire Boerinnen Kalender is ook verkrijgbaar als personeels- of relatiegeschenk. Je hoeft alleen nog maar de keuze te maken of de kalender wordt voorzien van jouw bedrijfsreclame. Kies je voor gepersonaliseerde kalenders met bedrijfsreclame? Dan is jouw bedrijf minstens een jaar lang te zien aan vele wanden. Een verlengd achterblad steekt namelijk vijf centimeter onder de kalender uit waardoor je bedrijf veel exposure krijgt.

Informatie & prijzen aanvragen

Boeren Kalender

Pak de primeur en geef een Boeren Kalender cadeau! We hebben gehoor gegeven aan vrouwelijke verlangens en gedacht aan alle dames die affiniteit hebben met de agrarische sector. Deze vrouwen willen ook wel eens een bijzonder relatiegeschenk krijgen. Dit jaar is er dus voor het eerst de mogelijkheid om dames een Boeren Kalender cadeau te doen. Ook deze kalender kunt u laten personaliseren met een reclamepagina in de kalender.

Informatie & prijzen aanvragen

Geef de kalenders weg als bedankje aan je personeel en zakelijk relaties of koop ze in voor de wederverkoop.

De Boerinnen Kalender en De Boeren Kalender, een super leuk cadeau om te geven én om te krijgen!

Steun Team Agro NL

Bij aanschaf van onze kalenders heb je niet alleen een verrassend cadeau in handen maar steun je bovendien de agrarische sector. Wij doneren namelijk jaarlijks aan Team Agro NL, een stichting die boeren verenigt, hun imago verbetert en de complete sector promoot. Dus met jouw aankoop steun je tevens Team Agro NL.

Meer informatie over Team Agro NL

Team Agro NL