Relatie- of personeelsgeschenk

De Boeren- & Boerinnen Kalender als relatiegeschenk

Ook de nieuwste editie van de populaire Boerinnen Kalender is weer verkrijgbaar als personeels- of relatiegeschenk. Je hoeft alleen nog maar de keuze te maken of de kalender al dan niet wordt voorzien van jouw bedrijfsreclame. Kies je voor gepersonaliseerde kalenders met bedrijfsreclame? Dan is jouw logo & reclameboodschap minstens een jaar lang te zien aan vele wanden. Jouw reclamepagina steekt namelijk 5 cm onder de kalender uit waardoor deze onder iedere maand zichtbaar blijft.

Informatie & prijzen aanvragen


Geef de kalenders weg als bedankje aan je personeel en zakelijk relaties of koop ze in voor de wederverkoop.

De Boerinnen Kalender en De Boeren Kalender, een super leuk cadeau om te geven én om te krijgen!

Combineer De Boer(inn)en Kalender met hét boek over de Boerenprotesten

en krijg tot 51% korting!

De makers van De Boeren & Boerinnen Kalender zijn onlangs gaan samenwerken met journalistiek verslaggever Mark Mensink (bekend van o.a. De Telegraaf en Nieuws.nl). Hij was bij veel van de boerenprotesten in 2019-2020 aanwezig en heeft zijn verslaggeving samen met diverse anekdotes gebundeld in een uniek boek genaamd 'Boerenprotesten'.

In het boek komen ook Bart Kemp en Mark van den Oever veelvuldig aan het woord als sleutelfiguren van de agrarische opstand het afgelopen jaar. Een memorabele revolutie die de geschiedenisboeken in zal gaan en waar het laatste woord nog lang niet over gesproken is. Het boek 'Boerenprotesten' is niet alleen een verslaggeving, maar ook een spreekbuis voor de boeren. Dit past perfect bij de missie van uitgever BoerenDingen.nl.

Wil je deze bijzondere uitgave inzetten als personeels- en/of relatiegeschenk? Dat kan t/m 13 november nog tegen een gereduceerd actie-tarief voor pre-orders!


Informatie & prijzen aanvragen


Steun Team Agro NL

Bij aanschaf van onze kalenders heb je niet alleen een verrassend cadeau in handen maar steun je bovendien de agrarische sector. Wij doneren namelijk jaarlijks aan Team Agro NL, een stichting die boeren verenigt, hun imago verbetert en de complete sector promoot. Dus met jouw aankoop steun je tevens Team Agro NL.

Meer informatie over Team Agro NL

Team Agro NL