Relatie- of personeelsgeschenk

 

Het mooiste relatiegeschenk voor gever en ontvanger

Een eindejaarsgeschenk is een prachtige manier om jouw personeel en zakelijke relaties te bedanken voor hun inzet en vertrouwen. Hoe mooi is het als je hen er niet alleen dolblij mee maakt, maar tegelijkertijd investeert in langdurige bedrijfsreclame en een ode aan onze voedselmakers?

Jouw reclame op de meest besproken kalender van NL!

Ook de nieuwste editie van de populaire Boerinnen Kalender is weer verkrijgbaar als personeels- of relatiegeschenk. Je hoeft alleen nog maar de keuze te maken of de kalender al dan niet wordt voorzien van jouw bedrijfsreclame. Kies je voor gepersonaliseerde kalenders met bedrijfsreclame? Dan is jouw logo & reclameboodschap minstens een jaar lang te zien aan vele wanden. Jouw reclamepagina steekt namelijk 5 cm onder de kalender uit waardoor deze onder iedere maand zichtbaar blijft.

Informatie & prijzen aanvragen


Geef de kalender weg als bedankje aan je personeel en zakelijk relaties of koop ze in voor de wederverkoop.
De Boerinnen Kalender en De Boeren Kalender, een super leuk cadeau om te geven én om te krijgen!


Steun Team Agro NL

Bij aanschaf van onze kalenders heb je niet alleen een verrassend cadeau in handen maar steun je bovendien de agrarische sector. Wij doneren namelijk jaarlijks aan Team Agro NL, een stichting die boeren verenigt, hun imago verbetert en de complete sector promoot.

Meer informatie over Team Agro NL

Team Agro NL