Boeren T shirt met grappige tekst

Laat jouw boerentrots zien met deze te gekke boeren t-shirts! Voor ieder wat wils, zodat jij kan laten zien dat jij een trotse boer(in) bent. Onze boeren t shirts zijn uniseks, waardoor het niet uitmaakt of je man of vrouw bent. Er is altijd wel een t shirt met grappige tekst voor jou!


Grappige t shirts

Wij hebben niet alleen t shirts met een grappige tekst, maar wij dragen ook daadwerkelijk een boodschap uit. Wij zijn trots op onze boer(inn)en en dat laten wij ook graag zien. Het begon voor ons bij het uitbrengen van De Boerinnen Kalender en is sindsdien uitgegroeid tot een huize ode aan onze voedselmakers.


Boeren kleding van kwaliteit

Of je onze t shirts nou dagelijks, tijdens het werk of op een feest draagt, je wilt natuurlijk wel kwaliteit. Daarom zijn wij altijd op zoek naar de beste kwaliteit voor jou. Het kan dus zijn dat je eerder een boeren t shirt hebt gekocht die is geproduceerd op een andere kwaliteit, dan de boeren t shirts die wij nu verkopen. Wij proberen zo onze kwaliteit hoog te houden, zonder de prijs te hoeven verhogen. Bevalt de kwaliteit niet of vond je een eerdere variant beter? Laat dit dan zeker aan ons weten, wij horen het graag!