Kentekenplaathouder landbouwvoertuigen

9,95 (incl btw)
Voorraad
+
Toevoegen aan favorieten

Vanaf 2022 is er een kentekenplicht voor landbouwvoertuigen en mag je zonder kenteken de openbare weg niet meer op.

Met deze gepersonaliseerde kentekenplaathouder met de tekst "Gas d'r op!" geef je een super leuk detail aan jouw trekker!


Geef Je Tractor Een Stoere Look met de Nummerbord Houder 'Gas d'r Op!'

Ben je een trotse boer of boerin die graag wat extra flair aan je voertuig wil toevoegen? Zoek niet verder! De Nummerbord Houder 'Gas d'r Op!' is precies wat je nodig hebt om je tractor of landbouwvoertuig een stoere uitstraling te geven.

Deze unieke nummerbordhouder is niet alleen functioneel, maar voegt ook een vleugje persoonlijkheid toe aan je werkvoertuig. Met de opvallende slogan "Gas d'r Op!" laat je zien dat je klaar bent om met volle energie en kracht het land te bewerken.

Of je nu een ervaren landbouwer bent of een beginnende boer(in) die net begint met het runnen van een boerderij, deze nummerbordhouder is een geweldige toevoeging aan je uitrusting. Gemaakt van duurzame materialen en ontworpen om bestand te zijn tegen de zwaarste werkomstandigheden, zal hij niet alleen je nummerplaat stevig vasthouden, maar ook een glimlach op het gezicht van voorbijgangers toveren.

Bestel vandaag nog de Nummerbord Houder 'Gas d'r Op!' en geef je tractor of landbouwvoertuig die extra dosis persoonlijkheid en stijl. Want waarom zou je niet een beetje plezier toevoegen aan je dagelijkse werk op de boerderij?


De kentekenplaathouder is gemakkelijk op alle typen en merken auto’s met Nederlandse en Belgische kentekenplaat te bevestigen door het universele gatenpatroon. De plaat is er vervolgens eenvoudig in te klikken.


Vergelijkbare producten